Фото: Нацполіція

Завдав 15 ударів ножем: у Черкасах 21-річний онук жорстоко зарізав власну бабусю

У Черкасах 21-річний онук жорстоко вбив власну бабусю, бо хотів заволодіти її мобільним телефоном. Він завдав жінці 15 ударів ножем.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції в черкаській області.

Відомо, що 14 липня у будинку на вулиці Сумгаїтській у Черкасах виявили труп 70-річної жінки з ознаками насильницької смерті. За вказаною адресою виїхало керівництво територіального підрозділу поліції, оперативники, слідчо-оперативна група, судово-медичний експерт та кінологи.

"Під час слідства було встановлено, що у квартирі пенсіонерка проживала разом зі своїм онуком, якого вдома на момент нашого приїзду не було", — розповідає начальник відділення розслідування злочинів скоєних проти життя та здоров’я особи слідчого відділу Черкаського райуправління поліції Іван Марченко.

Вбивство жінки у Черкасах

Вбивство жінки у Черкасах. Фото: Нацполіція

Правоохоронці з’ясували, що під час сімейного конфлікту онук з ножем накинувся на бабусю через бажання заволодіти її майном, а саме мобільним телефоном. Літній жінці зловмисник завдав до 15 ударів ножем, від яких потерпіла померла на місці.

Працівники поліції затримали 21-річного вбивцю та повідомили йому про підозру (умисне вбивство з корисливих мотивів). Наразі суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Злочинцеві загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше у Львові поліцейські викрили зловмисника, якого підозрюють у нанесенні смертельних травм своїй матері. За скоєне 50-річному львів'янину загрожує покарання — позбавлення волі на строк до десяти років.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 18.07.2024 14:44