Фото: соцмережі

У Львові син до смерті побив власну матір: його затримала поліція (фото)

У Львові поліцейські викрили зловмисника, якого підозрюють у нанесенні смертельних травм своїй матері. За скоєне 50-річному львів'янину загрожує покарання — позбавлення волі на строк до десяти років.

Про це повідомляє прес-служба поліції Львівської області.

За даними правоохоронців, повідомлення про тіло жінки без ознак життя, виявлене у квартирі одного з будинків на вулиці Городоцькій у Львові, надійшло у поліцію 17 квітня. Правоохоронці встановили особу загиблої — нею виявилась 83-річна львів’янка, на тілі якої були виявлені ознаки насильницької смерті, зокрема, травми голови.

До розкриття злочину були залучені оперативники кримінальної поліції, слідчі та співробітники інших служб Львівського районного управління поліції №2, а також інші співробітники поліції Львівщини. 

"Проведеними заходами правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження загиблій наніс її 50-річний син, з яким вони проживали разом. Того дня син завдав матері удару по голові, спричинивши тяжкі травми, від яких та померла", — йдеться у повідомленні поліції.

Син вбив власну матір у Львові

Фото: поліція Львівської області

Правоохоронцям вдалося встановити місцеперебування зловмисника, слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. 

"Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від семи до десяти років", — додали у поліції Львівщини.

Нагадаємо, що у березні в Києві чоловік через помсту убив собаку колишньої дівчиниПісля сварки вона пішла з дому, а коли повернулась, побачила, що її песик зі слідами крові лежить мертвий у пакеті біля смітника.

Також в Ужгороді поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 23-річної жінки, з якою він познайомився в Інтернеті.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.04.2024 12:19