Фото: ДБР

Двічі переїхав пенсіонерку й втік: нові деталі смертельної ДТП за участі поліцейського

Працівники Державного бюро розслідувань розпочали розслідування за фактом дорожньої-транспортної пригоди, яка сталася 16 серпня у місті Білгород-Дністровськ за участі правоохоронця.

Про це повідомила прес-служба ДБР.

Правоохоронці встановили, що поліцейський, виїжджаючи заднім ходом від будинку, двічі наїхав на 81-річну пенсіонерку. У авто з правоохоронцем їхала його дружина, яка теж співробітниця правоохоронних органів.

"Після наїзду подружжя перемістили потерпілу на лаву під під'їздом, після чого викликали швидку допомогу. Проте не дочекавшись медиків водій залишили місце аварії, а пізніше місце події покинула і дружина. Жінка від отриманих травм померла в лікарні", — розповіли у ДБР.

Правоохоронця наразі затримано. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у порушенні правил дорожнього руху (ч. 2 ст. 286 КК України), дружину відсторонено від посади та надається оцінка правомірності її дій. Санкція статті передбачає покарання до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Харківській області правоохоронець на службовому автомобілі збив 15-річну дівчинку, дитина загинула на місці. Трагедія сталася ще 2 серпня на трасі "Київ-Харків-Довжанський". Після аварії слідчі оглянули місце події та автівку. Також було проведене освідування водія, під час якого з'ясувалося, що він не перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 17.08.2023 14:43