Фото ілюстративне. Джерело: поліція Києва

На Одещині поліцейський влаштував смертельну аварію

Вранці 16 серпня у Білгород-Дністровському на Одещині правоохоронець за кермом авто травмував жінку похилого віку. 81-річну потерпілу доправили до лікарні, де від отриманих травм вона померла.

Про це повідомили у поліції Одещини.

Як зазначають у поліції, правоохоронець, виїжджаючи з двору на своєму автомобілі заднім ходом, скоїв наїзд на жінку. Разом із чоловіком у салоні була його дружина, яка також є співробітником поліції. 

"Наразі за фактом ДТП за участю працівників Білгород-Дністровського районного відділу поліції розпочато службове розслідування. Самого водія затримали. Він буде поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Водночас на час проведення службового розслідування правоохоронця та його дружину відсторонено від виконання службових обов'язків", — йдеться в повідомленні.

Детективами територіального управління Державного бюро розслідувань розпочате слідство через порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. 

Нагадаємо, у Харківській області правоохоронець на службовому автомобілі збив 15-річну дівчинку, дитина загинула на місці. Трагедія сталася ще 2 серпня на трасі "Київ-Харків-Довжанський". Після аварії слідчі оглянули місце події та автівку. Також було проведене освідування водія, під час якого з'ясувалося, що він не перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 16.08.2023 21:15