Фото: Офіс президента

"Надіслали відрізаний палець": Макрон перед самітом НАТО отримав моторошне послання

Напередодні саміту НАТО у Вільнюсі, до Єлисейського палацу, який є резиденцією президента Франції Еммануеля Макрона, надіслали листа з відрубаним людським пальцем.

Про це повідомило видання Current Values.

Зазначається, що моторошний "сюрприз" відправили в конверті кореспондентській службі Єлисейського палацу (резиденція Макрона) в період з 9 по 10 липня. Це сталося напередодні національного свята Дня взяття Бастилії 14 липня. Знайдений палець помістили в холодильник, де "поліцейські зберігають свою їжу". 

За інформацією видання, людину, якій належав палець, вже знайдено. Подробиць про його особистість та мотиви не наводиться. Єлисейський палац дану інформацію не коментує.

"Напади" на Макрона

Зазначимо, що у 2021 році невідомий чоловік кинув у президента Франції предмет, схожий на яйце. Інцидент стався вранці під час перебування Макрона на виставці в Ліоні на півдні країни. Одразу після нападу чоловіка затримали. Макрон не постраждав — яйце відлетіло від плеча, навіть не розбившись.

Та це не єдиний "яєчний" випадок за участі Макрона. У 2017 році, коли він буде ще кандидатом у президенти Франції, невідомий жбурнув яйце в Макрона, поціливши політику в лоб.

Нагадаємо, 12 липня на полях саміту НАТО Макрон провів зустріч із президентом Володимиром Зеленським. Зеленський подякував Франції за потужну військову допомогу, зокрема далекобійні ракети SCALP, і розповів про подальші оборонні потреби України.

Додамо, 11 липня президент Франції Еммануель Макрон оголосив про надання Україні далекобійних ракет. Який саме тип ракет Париж дасть Києву, Макрон не уточнив.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 13.07.2023 12:22