Нардеп Шуфрич виїхав з України: як він це пояснив

16 ТРАВНЯ 2022 22:50

Народний депутат від депутатської групи "Платформа за життя та мир" Нестор Шуфрич виїхав з України. Водночас він запевняє, що до 23 травня включно повернеться.

Про це він повідомив у коментарі журналістам, пише TrueUA із посиланням на "Радіо Свобода". 

"13 травня (вперше за три місяці війни) я справді перетнув державний кордон, маючи на те усі законні підстави. По-перше, я – батько трьох неповнолітніх дітей (трьох, п'яти та дев'яти років). По-друге, я оформив виїзд у встановленому для воєнного часу порядку. За цей час, що перебуваю за кордоном, матиму консультацію лікаря для однієї зі своїх дітей, а також планую відвідати дві країни ЄС. Повернуся до 23 травня включно. Не для того я був в Україні три місяці війни, щоб зараз втекти", – відповів він журналістам.

Окрім того, Шуфрич наголосив, що за увесь час повномасштабної війни в Україні, відвідав усі пленарні засідання Верховної Ради, крім одного, коли він брав офіційний лікарняний через погане самопочуття.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що чоловікам призовного віку не планують дозволяти виїжджати за кордон під час війни.

Політика, 16.05.2022 22:50