Нардеп від "Слуги народу" приїхав у звільнений Тростянець у светрі з літерою V: мережа його зацькувала

17 ВЕРЕСНЯ 2022 18:09

Нардеп від партії "Слуга народу" Микола Задорожній втрапив у скандал. Він одягнув на зустріч з лісниками Сумщини светр з літерою V, яка є символом російського вторгнення.

Про це стало відомо з фото зустрічі, яку оприлюднила Тростянецька міська рада, пише TrueUA.

Микола Задорожній приїхав до Тростянця Сумської області, щоб привітати місцевих працівників лісового господарства. Зазначимо, що Тростянець звільнили з-під російської окупації. Там російські загарбники пошкодили або знищили багато підприємств та домівок, зокрема, й підприємство, на яке приїжджав Задорожній.

На зустріч нардеп вдягнув светр із величезною літерою V, яку росіяни використовують, як символ так званої ними "спецоперації". 

Задорожній

Задорожній

Тим часом користувачі під дописом почали критикувати нардепа. Вони розкритикували його за проросійський символ на одязі. Перепало й навіть пресслужбі Тростянецької міської ради. 

Facebook

Facebook

Facebook

Згодом нардеп таки відреагував на шквал критики та виклав пост. 

"Дякую за увагу і слушні зауваження, щодо мого вбрання на деяких заходах, що відбувалися сьогодні в лісових господарствах Сумщини!Прошу вибачити мою необачність! Певен, що ті хто зі мною спілкуються особисто, знають мою давню проукраїнську позицію, бажання і дії для якнайшвидшої Перемоги України над ворогом! Слава Україні!" — написав він.

Політика, 17.09.2022 18:09