Наші бійці знищили під Ізюмом частину окупантів, які звірствували у Бучі

23 КВІТНЯ 2022 10:35

Російські окупанти, які чинили звірства в Бучі під Києвом, зазнали втрат біля Ізюма Харківської області.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ, пише TrueUA.

"За наявною інформацією, підрозділи 64-ї окремої мотострілецької бригади, яка взяла активну участь у масових вбивствах, катуваннях та гвалтуванні цивільного населення в українському місті Буча, діють в районі населеного пункту Ізюм і вже зазнали втрат", – зазначається у повідомленні.

Між тим, за повідомленням пабліка ПЗН 18+, українські військові піймали цілу групу окупантів з 64-ї бригади, які гвалтували дівчат і жінок у Бучі. Повідомляється, що серед них був і той окупант, якому його дружина дозволила гвалтувати українських жінок зі словами: "Можешь насиловать украинских баб, только мне не говори".

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення в Україну російські окупанти захопили деякі населені пункти у Київській області. Серед них було місто Буча. На початку квітня стало відомо, що Бучу звільнили від ворога. У місті виявили братські могили, в яких знаходилися сотні місцевих жителів. При цьому на тілах убитих знайшли ознаки насильницької смерті. Крім того, на вулицях Бучі лежали трупи розстріляних жителів, в тому числі та жінок. 

Пізніше Мер Бучі Анатолій Федорук сказав, що окупанти вбили 403 місцевих жителів. Вони ґвалтували дітей і дорослих. Групу жінок і дівчат тримали в підвалі будинку протягом 25 днів. Дев'ять з них зараз вагітні.

Події, 23.04.2022 10:35