Наші захисники очистили світ від 42 рашистів, які "хазяйнували" на острові Зміїний

01 ТРАВНЯ 2022 08:53

Збройні сили України знищили понад 40 російських загарбників, чотири одиниці зенітного озброєння на окупованому острові Зміїний.

Про це йдеться у повідомленні Оперативного командування "Південь", пише TrueUA.

"Черговою атакою по ворожих об’єктах на Зміїному розбито три зенітні установки, зенітно-ракетний комплекс "Стріла-10", а також машину зв’язку – серверну із телекомунікаційним обладнанням", – сказано у повідомленні.

Також на Миколаївсько-Херсонському напрямку продовжується ведення бойових дій. Ворог не маючи активності у просуванні, закріпився на позиції та продовжує артилерійсько-мінометні обстріли.

"При нових спробах розвідування обстановки безпілотниками, противник втратив ще два "Орлани-10" на Миколаївщині. Влучання наших підрозділів були нищівними", – повідомили захисники.

Також зазначається, що на Херсонщині артилерійським вогнем наші воїни знищили ворожу станцію радіоелектронної боротьби "Реппелент-1".

"Додатково світ став чистішим на 42 рашисти", – наголосили у командуванні.

Нагадаємо, 26 квітня захисники України завдали удар по позиціях окупантів, які знаходяться у Чорному морі на Зміїному острові. Воїни влучили в пункт управління й знищили ворожий зенітно-ракетний комплекс "Стріла-10".

Події, 01.05.2022 08:53