НАЗК проаналізувало 271 звіт політичних партій за перший квартал 2017 року

17 ЛИПНЯ 2017 09:41

Національне агентство з питань запобігання корупції здійснило аналіз 271 звіту політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за перший квартал 2017 року.

Про це повідомляє TrueUA з посиланням на сайт НАЗК.

Аналіз звітів здійснював Департамент з питань запобігання політичній корупції Національного агентства відповідно до вимог статті 17 Закону України «Про політичні партії в Україні».

Як відомо, відповідно до Закону України «Про політичні партії в Україні», політична партія щоквартально, не пізніше ніж на сороковий день після закінчення звітного кварталу, зобов’язана подати до  Національного агентства з питань запобігання корупції у паперовій формі (за підписом керівника політичної партії, засвідченим печаткою політичної партії), а також на електронному носії звіт політичної партії про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за відповідний квартал, а також оприлюднює такий звіт на своєму офіційному веб-сайті (за наявності) у цей самий строк.

«За результатами такого аналізу підготовлені висновки, які оприлюднені на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції:https://nazk.gov.ua/i-kvartal-1», – зазначається у повідомлені.

 

Суспільство, 17.07.2017 09:41