Названо найкрасивішу жінку у світі

18 ЖОВТНЯ 2022 22:15

Зірку серіалу "Вбиваючи Єву", британську актрису Джоді Комер визнали найкрасивішою жінкою у світі. Джоді посіла перше місце у рейтингу, складеному керівником центру косметичної та пластичної хірургії в Лондоні доктором Джуліаном Де Сільва. Відомий пластичний хірург вже не перший рік складає подібний рейтинг перших красунь серед відомих моделей, актрис та співачок.

Про це передає TrueUA.

Лікар орієнтується не так на власні переваги, але на правило золотого перерізу. Експерт знаходить зразки краси виходячи з математичної пропорції, виведеної древніми греками.

Джуліан Де Сільва назвав зовнішність 29-річної Джоді Комер ідеальною. Виявилося, що її пропорції на 94,52 відсотка близькі до досконалості. При підрахунках лікар вимірює три сегменти обличчя: від лінії росту волосся до області між очима, від області між очима до нижньої частини носа та від нижньої частини носа до нижньої частини підборіддя. Пропорції вважаються ідеальними, якщо числа виявляються рівними.

Крім Джоді Джуліан Де Сільва досліджував пропорції обличчя та інших зірок. Друге місце в рейтингу дісталося співачці та актрисі Зендеї. Зовнішність зірки "Дюни" відповідає ідеалу на 94,37 відсотка.

Третє місце здобула супермодель Белла Хадід (94,35 відсотка). Кілька років тому Белла посідала у цьому рейтингу перше місце. До речі, її зовнішність – справа рук пластичних хірургів. Відомо, що Белла як мінімум змінила форму носа.

Четверте місце хірург віддав співачці Бейонсе (92,44 відсотка). 41-річна виконавиця стала найбільш віковою зіркою у цьому списку. На п'ятому місці опинилася співачка Аріана Гранде. Їй пластичний хірург віддав 91,81 відсотка ідеалу. Шостий рядок рейтингу зайняла поп-виконавиця Тейлор Свіфт (91,64%).

Фото, 18.10.2022 22:15