Названо найкращі продукти для ефективного схуднення

05 ЛИПНЯ 2019 11:18

Сучасні дієтологи стверджують, що кетодієта здатна надати допомогу в боротьбі із зайвими кілограмами. За три місяці недолік вуглеводів, в середньому, призвів до втрати 6,8 кілограмів.

Зазначається, кетодієта передбачає низьковуглеводне харчування з перевагою жирів і помірним вмістом білків у раціоні. Головне для людини, досягти кетозу. Кетоз – це стан метаболізму, при якому жир починає стрімко згоряти.

Дієтологи відзначають, що щоденний раціон повинен містити 75% жирів, 20% білка і лише 5% вуглеводів. Саме при такому харчуванні організм починає переробляти жири в енергію, а це в свою чергу сприяє схудненню.

Які продукти потрібно їсти:

М’ясо, риба, яйця, сир і «корисні» жири.

Від яких продуктів треба відмовитися

Солодощі, хліб, фрукти, багатих вуглеводами.

Вчені зі США відзначають, що люди, які сидять на кетодієті втрачають у 2,2 рази більше ваги, ніж прихильники класичного раціону з низьким вмістом жирів.

Нагадаємо, незважаючи на стійкий міф про те, що «їсти після 18 годин шкідливо», сучасні дієтологи попереджають, лягати спати на порожній шлунок шкідливо для психічного здоров’я. Почуття голоду створює стрес для організму, посилюючи занепокоєння, що перешкоджає повноцінному відпочинку.

Суспільство, 05.07.2019 11:18