Не поступились принципами: Естонія відмовилася грати проти Білорусі в Євролізі пляжного футболу

Збірна Естонії з пляжного футболу відмовилась проводити матч з білоруською командою у 1\4 фіналу Суперфіналу Євроліги-2024.

Як повідомляє офіційний сайт Асоціації футболу Естонії, за підсумками групового етапу турніру естонська команда стала однією з двох найкращих команд, які посіли треті місця, та здобула право зіграти у чвертьфіналі турніру. Втім, після проведення жеребкування, суперником команди з Естонії стала збірна Білорусі, яка виграла свою групу. Матч мав відбутися у п'ятницю, 13 вересня.

"Збірна Естонії з пляжного футболу не гратиме проти команди Білорусі. Відповідне рішення вже було прийнято раніше, оскільки теоретично зустріч між командами була можлива в попередніх раундах турніру. Сьогодні ця позиція ще раз була підтверджена", — йдеться у повідомленні Асоціації футболу Естонії.

Естонська збірна фактично відмовилася від шансу на медаль змагань, але не поступилася своїми принципами. Завдяки технічній перемозі у півфінал пройшла білоруська команда. На збірну Білорусі чекатиме переможець матчу Швеція — Португалія. Своєю чергою естонська команда зможе позмагатись за місця з п'ятого по восьме. Зазначимо, що турнір, який проходить в італійському Альгеро, закінчиться 15 вересня. У ньому беруть участь 12 команд з Європи.

Нагадаємо, у червні українська фехтувальниця Олена Кривицька після поєдинку на Чемпіонаті Європи відмовилася тиснути руку росіянці з грузинським паспортом Майї Гучмазовій. Остання відреагувала на такий вчинок українки доволі агресивно. Зокрема, вона влаштувала істерику та викрикувала нецензурну лайку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 14.09.2024 05:50
Фото: Facebook-сторінка Асоціації футболу Естонії