"Небезпечна гра": преміальний французький трилер з зірковим кастом — на екранах з 28 березня

22 ЛЮТОГО 2024 17:30

Компанія ADASTRA CINEMA рада представити українським глядачам стрічку "Небезпечна гра" — елітарний трилер для справжніх любителів жанру за участю найбільших зірок французького кінематографа. Фільм з'явиться на великих екранах країни 28 березня.

Стрічка розповідає про Матьє, який всім завдячує своєму другові Вінсенту: будинком, роботою і навіть порятунком життя десять років тому. Разом із друзями вони утворюють нерозлучну четвірку і живуть безхмарним життям на Лазурному березі. Але вірність Матьє піддається випробуванню, коли він дізнається, що Вінсент зраджує свою дружину. Коли коханку Вінсента знаходять мертвою, підозра охоплює обидві пари, а за нею тягнеться шлейф боягузтва, брехні та провини.

Режисером та одним з головних акторів майбутнього хіта виступив Іван Атталь ("Мюнхен", "Година пік 3", "Не заходити, ми не одягнені"). Компанію суперзірці складає інший улюбленець публіки — Гійом Кане ("Астерікс та Обелікс: Піднебесна", "Прекрасна епоха", "Пляж").

У стрічці також задіяна Майвен ("Мадам Дюбарі", "Мій король", "Висока напруга") та Марі-Жозе Кроз ("Джек Райан", "Голгофа", "Пуаро Агати Крісті").

В український прокат трилер "Небезпечна гра" виходить вже 28 березня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 22.02.2024 17:30