Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Нічна ракетна атака на Крим: понад 20 окупантів зазнали поранень

Вночі, 30 жовтня, у тимчасово окупованому Криму сталася гучна "бавовна". У ворогів серйозні втрати після нічної ракетної атаки на позиції окупантів в Оленівці.

Внаслідок влучення ракет, пише місцевий Telegram-канал, пошкоджено і знищено мінімум п'ять машин, серед яких КАМАЗ, що входить до складу обслуговування систем ППО, ГАЗ-66 з радіолокаційною системою.

"Жертвами атаки стали понад 20 військовослужбовців, один із поранених перебуває у важкому стані та за його життя борються медики", — йдеться в повідомленні.

За офіційною інформацією Центру стратегічних комунікацій ЗСУ, військові успішно уразили стратегічний об'єкт системи протиповітряної оборони на західному узбережжі тимчасово окупованого Криму.

Нагадаємо, вдень 30 жовтня у тимчасово окупованому Криму пролунала серія вибухів. У Севастополі було чутно не менше п'яти вибухів. За попередніми даними, сильне задимлення було у районі Стрілецької бухти. Ймовірно, стався також приліт по аеродрому в Новофедорівці.

Раніше повідомлялось, що у тимчасово окупованому Севастополі підірвався великий гідрографічний катер "Владимир Козицкий" Чорноморського флоту Росії. Він призначений для пошуку морських мін.

Також 24 жовтня в анексованому Севастополі під час ракетної атаки одна з ракет впала в лісі поблизу військової частини 63876 у районі селища Цукрова голівка. На її території є склади зброї Чорноморського флоту Росії.

Своєю чергою керівниця об’єднаного прес-центру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк заявляла, що кораблі та катери Чорноморського флоту РФ фактично не курсують в напрямку територіального моря України. Вони не наважуються запливати далі мису Тарханкут у Криму.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.10.2023 15:56