Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Нічні удари по Україні: у Повітряних силах повідомили, скільки збили "шахедів"

Вночі 19 вересня противник застосував по території України ударні БпЛА типу Shahed-136/131. Відомо також про запуск балістичної ракети "Іскандер-М".

Про це у Telegram повідомляють Повітряні сили.

Усього зафіксовано пуски 30 ударних БпЛА з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ, — РФ), а також одну балістичну ракету "Іскандер-М", яку противник випустив з території тимчасово окупованого Криму у напрямку Кривого Рогу.

"В результаті бойової роботи 27 "шахедів" знищено протиповітряною обороною по маршруту слідування у Південних, Центральних та Західних областях", — йдеться у повідомленні.

Зазначають, що також на східному напрямку знищено розвідувальний БпЛА оперативно-тактичного рівня.

Нічна атака "шахедами" по Україні

Інфографіка: Повітряні сили

Нагадаємо, вночі 19 вересня ворог вдарив по Львову "шахедами". У місті пролунав десяток вибухів. Місцева влада повідомила про пожежу на промисловому складі внаслідок ударів. Водночас інформація щодо кількості постраждалих дещо різниться. За інформацією голови Львівської ОВА Максима Козицького, з-під завалів у Львові дістали двох людей — жінку та чоловіка. Водночас міський голова Львова Андрій Садовий повідомляв лише про постраждалого чоловіка.

Також вночі 19 вересня військові Російської Федерації вдарили по Кривому Рогу. Через влучання зайнялася багатоповерхова будівля, вибито багато вікон та дверей. Також є пошкодження у школі та дитячому садочку.На щастя, обійшлося без жертв.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.09.2023 09:13