Фото: Міністерство внутрішніх справ

Нічний обстріл дронами: на Київщині через падіння уламків загорілося підприємство (фото)

У ніч на четвер, 21 грудня, росіяни здійснили чергову атаку ударними безпілотниками типу "Шахед" по Україні. У Київській області працювала протиповітряна оборона по ворожих дронах. На цивільному підприємстві через падіння уламків виникла пожежа.

Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

Сталося загоряння одного зі складів підприємства. Станом на 01:07 пожежу на площі 1500 метрів було повністю ліквідовано. Про жертв та постраждалих не повідомлялося.

"Вибиті вікна та пошкоджені стіни чотириповерхової будівлі та двох складських будівель, розташованих поряд. Пошкоджено вісім автомобілів. Всі відповідальні служби продовжують роботу з ліквідації та фіксації наслідків нічного удару", — вказали в ОВА.

Нічний обстріл дронами

У ніч на 21 грудня російські окупанти атакували Україну ударними безпілотниками типу Shahed із трьох напрямків. Ударні дрони загарбників прямували з Чауди, Приморсько-Ахтарська та Курська.

За даними військових, усього було зафіксовано пуски 35 Shahed-136/131, які атакували хвилями у різний час: в період з 20:00 20 грудня по 03:30 21 грудня. До відбиття повітряного нападу було залучено тактичну авіацію, зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних сил та Сил оборони України.

Усього захисникам неба вдалося збити 34 із 35 випущених ударних БпЛА противника. Протиповітряна оборона працювала у Київській, Дніпропетровській, Вінницькій, Черкаській, Херсонській, Запорізькій, Миколаївській, Хмельницькій, Сумській, Полтавській, Чернігівській та Кіровоградській областях.

Нагадаємо, що ввечері 20 грудня у Полтавській області уламки, ймовірно, збитого безпілотника впали на житловий будинок. За попередньою інформацією, ніхто з місцевих мешканців не постраждав.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.12.2023 08:51