Нічний обстріл Старокостянтинова 24 жовтня. Фото: ДСНС Хмельниччини

Нічний обстріл Старокостянтинова: рятувальники показали моторошні кадри після удару

У ніч на четвер, 24 жовтня, російські загарбники атакували Старокостянтинів Хмельницької області. У місті виникли пожежі, які рятувальники оперативно ліквідували. 

У прес-центрі Державної служби з надзвичайних ситуацій показали кадри руйнувань.

Внаслідок падіння уламків ворожого БпЛА типу "Шахед" пошкоджено готель та двоповерховий будинок. На місцях виникли пожежі, проте вогнеборці ліквідували займання, не допустивши розповсюдження вогню.

"З пошкодженого готелю та будинку надзвичайники евакуювали 40 людей", — зазначили рятувальники.

Під час проведення аварійно-рятувальних робіт ворог здійснив повторний обстріл. Руйнувань зазнав магазин ритуальних послуг поблизу місця попереднього влучання, де працювали вогнеборці.

"Знаючи підступність російських окупантів, особовий склад ДСНС відійшов на безпечну відстань. Тож, на щастя, ніхто з надзвичайників не постраждав", — додали в ДСНС.

Раніше міський голова Старокостянтинова Микола Мельничук заявляв, що внаслідок атаки постраждали чотири людини, двоє з яких перебувають в лікарні.

Нагадаємо, що цієї ночі російські окупанти атакували Україну ударними дронами типу "Шахед" та крилатими ракетами Х-22. Система протиповітряної оборони знищила 40 безпілотників.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.10.2024 16:03