Фото ілюстративне зі соцмереж

Уночі окупанти обстріляли Старокостянтинів: влучили в багатоповерхівку та готель

У ніч на четвер, 24 жовтня, російські загарбники атакували Старокостянтинів Хмельницької області. Є постраждалі та пошкодження, внаслідок влучання спалахнула пожежа.

Про це повідомив міський голова Старокостянтинова Микола Мельничук і начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін.

За словами міського голови, на цей час відомо про чотирьох постраждалих, двоє з яких перебувають в лікарні.

"У громаді зазнала руйнувань будівля готелю. Там повністю знесло дах. Окрім того, у багатоповерхівках та приватних будинках вибиті вікна та шибки. Наразі на місцях працюють усі відповідні служби", — зазначив Мельничук.

Водночас, за інформацією начальника Хмельницької обласної військової адміністрації, незначні ушкодження отримала одна людина. Пошкоджені готель та багатоповерхівка, розпочалася пожежа. Загалом внаслідок атаки пошкоджено житловий багатоквартирний будинок.

"Пожежу ліквідовано силами Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Триває робота з розбирання конструкцій", — розповів Тюрін.

Також, за його даними, пошкоджено дах готелю та нежитлове приміщення, вибуховою хвилею пошкоджено вікна в одній із бібліотек області.

Нагадаємо, що цієї ночі російські окупанти атакували Україну ударними дронами типу "Шахед" та крилатими ракетами Х-22. Система протиповітряної оборони знищила 40 безпілотників.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.10.2024 11:24