Фото ілюстративне зі соцмереж

Напружена ніч на Одещині: рашисти атакували узбережжя

У ніч на четвер, 24 жовтня, російські окупанти атакували узбережжя Одеської області літаками стратегічної авіації ТУ-22, застосовуючи ракети Х-22. Росіяни не досягнули своєї мети.

Про це повідомив військовий експерт, речник Української добровольчої армії "Південь" Сергій Братчук в ефірі національного телемарафону "Єдині новини".

"Відбулося декілька пусків. Ракети не досягнули берега. Ворог намагався влучити по певних надводних цілях, які розташовані в цій частині акваторії Чорного моря", — зазначив він.

Речник Української добровольчої армії "Південь" уточнив, що рашисти використовували стратегічну авіацію, зокрема, ракети Х-22. Однак досягнути мети цієї ночі не зміг. Тож із нічим повернули літаки до Краснодарського краю.

"До того ж ворог спробував атакувати острів Зміїний. Такі спроби він робить періодично, раз на місяць точно. Проте, як і попередні рази, вони виявилися безуспішними", — додав Сергій Братчук.

Він також поінформував, що в Одеській області цієї ночі зафіксували наліт "шахедів", які транзитом використовували одеський регіон, рухаючись у бік Кіровоградської та Вінницької областей.

Нагадаємо, що 20 жовтня російські агресори випустили по Одесі балістичну ракету. Містяни чули потужний вибух, після якого спалахнула пожежа. Факт одного з вибухів підтвердив також і речник Української добровольчої армії "Південь" Сергій Братчук.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.10.2024 07:19