Фото: патрульна поліція Вінницької області

"Нормальні пацани у Бахмуті": у Києві агресивна водійка накинулась на поліцейських через штраф

Між столичними поліцейськими та водійкою автомобіля стався скандальний інцидент. Жінку зупинили через порушення правил дорожнього руху, а вона накинулась з лайкою на правоохоронців та звинуватила їх, що вони не беруть участь у бойових діях.

Скандальне відео з'явилось у соцмережах. 

В автівці також перебували пасажир та дитина. На відео жінка обурюється та нецензурними словами обзиває поліцейських. Агресивній громадянці виписали штраф через розмову телефоном під час руху.

"У мене чоловік депутат, а ти п*д*рас, нормальні пацани всі в Бахмуті, а ви страждаєте ху*н*ю, пішов ти на**й", — викрикувала агресивна пані.

Вона також запевнила, що "донатить на ЗСУ" та "відправляє автівки на фронт".

За даними джерел народного депутата Олексія Гончаренка, жінка на відео є дружиною депутата Сумської обласної ради від "Слуги народу Олександра Слюсаря.

Фото з Facebook

Нагадаємо, у середу, 19 квітня, близько 10 ранку, у Львові сталася стрілянина. Внаслідок події ніхто не постраждав. Як встановили правоохоронці, мешканець однієї з квартир багатоповерхового будинку, 51-річний львів'янин, з вікна третього поверху здійснив кілька пострілів. Зловмисник перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 19.04.2023 16:25