НПУ: Затримано 25 терористів та 7 осіб, що допомагають бойовикам

19 ЛИСТОПАДА 2017 11:47

За тиждень на блокпостах Донеччини припинено більше 60 правопорушень. Серед них – вилучення зброї та наркотиків, зупинка осіб, що приймали безпосередню участь у бандформуваннях, та такі, що підтримували з ними тісний зв’язок, затримання розшукуваних злочинців. Про це повідомляє TrueUA з посиланням на сайт Нацполіції.

Зазначається, що за останні 7 днів крізь систему стопконтролю пройшло більше 1,7 тисяч вантажівок, понад 23 тисячі легкових автомобілів та 42 тисячі цивільних осіб.

«Кожна одиниця автотранспорту піддавалась ретельному огляду. Громадяни, які викликали підозру, перевірялися за наявними базами МВС. В результаті превентивних заходів затримано 25 осіб, які брали безпосередню участь в незаконних збройних формуваннях «ДНР» та ще 7, що підтримує з бойовиками тісний зв’язок», – повідомили у прес-службі НПУ.

Також повідомляється, що блоковано 3 спроби провезти зброю, в тому числі холодну, і 5- наркотичну речовину. Доправлено до територіальних підрозділів поліції 3 розшукуваних зловмисників.

Події, 19.11.2017 11:47