НПУ: Затримано наркодилера з товаром на 200 тис. грн.

31 ЖОВТНЯ 2017 13:19

На Івано-франківщині поліція затримала наркозбувача. В помешканні наркоділка оперативники виявили кілька видів наркотиків, які призначалися для збуту. Загальна вартість вилучених наркотиків і психотропів становить близько 200 тисяч гривень, інформує TrueUA.

«На Івано-Франківщині під час санкціонованого обшуку в домоволодінні місцевого жителя працівники управління протидії наркозлочинності вилучили близько 2,5 кг марихуани, розфасованої у різні ємності, 200 г гашишу та 35 г амфетаміну, призначених для збуту», – йдеться у повідомлені НПУ.

Крім того зазначається, що, поліцейські виявили у правопорушника пістолет з набоями до нього. Загальна вартість вилучених наркотиків і психотропів становить близько 200 тис. грн.

«38-річний чоловік неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за злочини у сфері наркотиків. Фігуранта затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За законодавством правопорушнику загрожує до  10 років позбавлення волі з конфіскацією майна», – наголошує прес-служба Нацполіції.

Події, 31.10.2017 13:19