Фото: ukr.media

Оборонпром РФ не відповідає потребам війни, — британська розвідка

Російське військове виробництво не в змозі забезпечити потреби своєї армії. Про ослаблення російського оборонпрому свідчать публічні заяви керівництва РФ.

Про це повідомляє Міноборони Великої Британії в Twitter.

Зазначається, що військове виробництво Росії критично послаблюється та не відповідає вимогам війни з Україною. Так, 9 лютого заступник голови Ради безпеки Дмитро Медведєв відвідав Омський завод машинобудування і закликав збільшити виробництво танків.

Крім того, президент РФ Володимир Путін під час наради 12 лютого розкритикував віце-прем'єра Дениса Мантурова, який відповідає за оборонну промисловість.

"Високопоставлені російські керівники, ймовірно, усвідомлюють, що військово-промислове виробництво держави стає критично слабким, що посилюється стратегічним та оперативним прорахунком вторгнення в Україну", — пояснюють розвідники.

Британська розвідка переконана, що військове виробництво Росії не відповідає потребам Міноборони щодо ресурсів, які необхідні окупантам в Україні, а також відновленню запасів.

Військове виробництво Росії критично послаблюється

Раніше повідомлялось, що близьке оточення російського диктатора Володимира Путіна співпрацює з українською розвідкою. У Кремлі є багато людей, які не підтримують політику глави держави РФ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.02.2023 09:39