Фото: росЗМІ

Окупанти облаштували три лінії оборони на Запоріжжі, — британська розвідка

Російські окупанти збудували укріплення уздовж близько 120-км ділянки на Запоріжжі. Загарбники облаштували три лінії оборони.

Про це йдеться у звіті британської розвідки.

Зараз вже добудовані три лінії уздовж приблизно 120 км цього сектора. Оборонні лінії складаються з передових бойових позицій, та ще двох зон із майже суцільними, більш складними загородженнями. Вони розташовані приблизно за 10-20 км позаду передової.

"Росія скоріш за все доклала чималих зусиль для побудови цих оборонних споруд, оскільки переконана, що Україна розглядає удар на Мелітополь. Ці лінії мають потенціал для того, щоб бути дуже ефективними перешкодами, проте користь від них майже цілковито залежить від того, чи буде там достатньо артилерійської підтримки та особового складу. Поки не зрозуміло, чи Південне угруповання військ зараз спроможне забезпечити такі ресурси", — зазначають в огляді. 

Звіт британської розвідки

Фото: британська розвідка

Нагадаємо, російські ЗМІ повідомили про передачу Повітряно-десантним військам Росії термобаричних реактивних систем залпового вогню ТОС-1А. Кремль розраховує на десантників під час подальших наступальних операцій в Україні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 12.04.2023 09:58