Наслідки обстрілу "Укрпошти" в Костянтинівці. Джерело: Telegram-канал Ігоря Смілянського

Окупанти розбили відділення "Укрпошти" на Донеччині: поранено її керівницю

У неділю, 6 жовтня, російські окупанти скинули три керовані авіаційні бомби на Костянтинівку. Там знищено відділення "Укрпошти" у населеному пункті та поранено начальницю відділення.

Про це повідомив генеральний директор АТ "Укрпошта" Ігор Смілянський.

"Неділю завжди хочеться закінчити чимось таким позитивним, щоб активно розпочати тиждень. Але іноді день такий, що натхнення викликають негативні емоції, як сьогодні", — написав він у своїх соціальних мережах.

Він додав, що вдень ворог знищив відділення в Костянтинівці. Легке поранення отримала начальниця відділення, але вона вже вдома, і це головне — всі живі.

"Укрпошта" має ще декілька відділень у Костянтинівці, які, як і відділення в Покровську й інших містах, продовжать свою роботу. Ми вже зараз розпочнемо планувати відкриття відділення на новому місці та нові логістичні шляхи доставлення", — запевнив ген директор "Укрпошти".

Він також подякував "нашій героїчній донецькій команді".

"Скоро завітаю до них, щоби відкрити нове відділення в Миколаївці, яке знищили тиждень тому, і, звісно, в Костянтинівці! Досвід негативний, проте заряд та мотивацію працювати ще активніше — отримали", — підсумував Ігор Смілянський.

За інформацією начальника Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін, російські загарбники скинули на Костянтинівку донецької області одразу три керовані авіаційні бомби. Внаслідок ворожої терористичної атаки загинула людина.

Нагадаємо, що сьогодні ж російські окупанти завдали удару ракетою Х-22 по Краматорську. Внаслідок рашистської атаки пошкоджено пожежно-рятувальну частину.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.10.2024 22:39