Наслідки обстрілу Костянтинівки. Джерело: Telegram-канал Вадима Філашкіна

Рашисти скинули три авіабомби на Костянтинівку: є загиблі та поранені (фото)

У неділю, 6 жовтня, російські загарбники скинули на Костянтинівку донецької області одразу три керовані авіаційні бомби. Внаслідок ворожої терористичної атаки загинула людина.

Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

"Одна людина загинула та дві поранені — такі попередні наслідки ударів по Костянтинівці", — написав він у своїх соціальних мережах.

Очільник Донеччини уточнив, що сьогодні вдень росіяни скинули на місто три керовані авіабомби. Внаслідок цього пошкоджені дві багатоповерхівки, адміністративна будівля, крамниця, кав'ярня, банк, пошта та лінія електропередач.

"На місці працюють органи влади та всі відповідальні служби. Будьте відповідальними! Евакуюйтеся!" — підсумував Вадим Філашкін.

Як відомо, 11 вересня рашисти двічі за добу атакували Костянтинівку на Донеччині. За словами Філашкіна, тоді внаслідок ворожого обстрілу Костянтинівки загинула одна людина. Також відомо про п'ятьох поранених.

Нагадаємо, що сьогодні ж російські окупанти завдали удару ракетою Х-22 по Краматорську. Внаслідок рашистської атаки пошкоджено пожежно-рятувальну частину.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.10.2024 18:56