Олег Слободян завершує службу в ДПСУ і йде в політику

26 ЧЕРВНЯ 2019 09:28

Помічник Голови Державної прикордонної служби України полишає службу у прикордонному відомстві та йде у депутати від політсили «Сила і Честь». Про це Олег Слободян повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Політична партія «Сила і Честь» запропонувала випробувати себе на мажоритарному окрузі і я погодився. Учора ввечері ЦВК офіційно зареєструвала мене кандидатом в Народні депутати України. Це 187 округ, місто Хмельницький. Моя мала батьківщина, край прикордонних традицій та широких ланів» - повідомив Слободян.

Також він зазначив, що рішення йти в політику далося не просто, але виразив впевненість, що зможе бути корисним державі та суспільству на цьому рівні.

Вибір політсили «Сила і Честь», Олег Слободян пояснив близькими йому програмними засадами партії: «Відновлення територіальної цілісності України; зміцнення престижу військової служби; підтримка культурних та освітніх проектів тощо. Це все фундаментальні завдання задля збереження держави, активізації економіки та забезпечення стабільного розвитку».

Помічник Голови ДПСУ також висловив слова вдячності усім, хто йшов з ним пліч-о-пліч впродовж служби в ДПСУ.

«Дякую усім вчителям, які були на моєму прикордонному шляху, друзям і недругам. На своєму місці я завжди прагнув бути корисним службі, державі і чесно робити свою справу. Прошу вибачення, якщо когось образив чи не зрозумів» - зазначив Слободян.

Політика, 26.06.2019 09:28