Фото: Держприкордонслужба

Олень і дев’ять ухилянтів: прикордонники розповіли, кого зустріли у засніжених буковинських Карпатах (фото, відео)

У Державній прикордонній службі України застерегли порушників через різке погіршення погоди у Карпатах. Лише за минулу добу військовослужбовці Чернівецького прикордонного загону затримали дев'ятьох чоловіків, які намагалися незаконно потрапити закордон.

Про це у Facebook повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Прикордонники зазначають, що навіть попри погіршення погоди чоловіки намагають втекти за межі України. У Держприкордонслужбі застерігає від порушень кордону та попереджають про погіршення погодних умов.

 

"Учора під час патрулювання в засніжених Карпатах прикордонники Чернівецького загону кілька разів зустрічали оленів. Проте в прикордонні трапляються не тільки олені, але й порушники. Лише минулої доби військовослужбовці Чернівецького прикордонного загону затримали 9 чоловіків, які намагалися незаконно перетнути державну межу", — йдеться в повідомленні.

Також прикордонники опублікували красиві фото та відео засніжених Карпат.

Нагадаємо, нещодавно Кабінет міністрів змінив правила для виїзду за кордон для водіїв вантажівок і автобусів. Уряд збільшив кількість працівників перевізників, які можуть перетинати державний кордон. Зокрема, кількість водіїв, які можуть перетинати державний кордон на пасажирському та вантажному транспортному засобі ліцензіата, для вантажних транспортних засобів збільшили з одного до двох та пасажирських — з двох до трьох.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 18.10.2023 16:47