Олімпік на виїзді обіграв Зорю

06 СЕРПНЯ 2017 21:40

В матчі 4 туру Олімпік переграв Зорю завдяки голам БІЛЕНЬКОГО та МОХИ. Про це повідомляє TrueUA з посиланням на сайт Football24.

Перший тайм проходив досить рівно. Команди обмінялись моментами, які не несли великої загрози. Загалом, Олімпік виглядав більш організованим, однак до по-справжньому небезпечних моментів справа не доходила.

В другому таймі команди трохи активізувались. Момент мав Біленький, але він пробив прямо в Луніна. Відповідь Зорі була не менш небезпечною - ПАУЛІНЬЮ після скидки ЮРІ пробивав метрів з 16, але трохи не влучив у дальній кут.

Більшу ж частину другого тайму Зоря провела в атаках, Олімпік досить вдало захищався. А на 69 хвилині гравцям донецького клубу вдалася результативна контратака. МОХА зробив пас на БІЛЕНЬКОГО і той точним ударом метрів з 10 відкрив рахунок у матчі. Після забитого голу Олімпік продовжив досить вдало грати на контратаках, а Зорі ніяк не вдавалось нічого створити попереду.

На 86 хвилині Олімпік подвоїв свою перевагу. МОХА перехопив м'яч, вибіг віч-на-віч з воротарем і технічно його перекинув, встановивши таким чином остаточний рахунок 0:2.

Спорт, 06.08.2017 21:40