Фото ілюстративне. Джерело: Міністерство оборони України

Оновлення даних у "Резерв+": в Міноборони пояснили, у яких випадках потрібно йти до ТЦК

За допомогою застосунку "Резерв+" військовозобов'язані можуть оновити свої дані. Проте існують випадки, коли потрібно особисто з'явитися до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін у коментарі "РБК-Україна" пояснив, у яких випадках обов'язково потрібно особисто з'явитися до ТЦК.

"Додатково йти до ТЦК і СП треба у випадку, якщо дані були внесені в реєстр "Оберіг" некоректно, або якщо людина порушила правила військового обліку", — пояснив він.

Також, за його словами, до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки слід з'явитися тим військовозобов'язаним, які мають бронювання, право на відстрочку або отримали направлення на ВЛК чи мобілізаційне розпорядження.

Варто зазначити, що у застосунку "Резерв+" додали функцію "Виправити дані онлайн". Зробити це можна у двох випадках:

  • при перебуванні військовослужбовця на обліку (для тих громадян, чий актуальний статус не відображався у реєстрі "Оберіг");
  • якщо дані не знайдено (для усіх військовозобов'язаних, хто отримав таке сповіщення в "Резерв+").

Нагадаємо, станом на 17 червня за допомогою застосунку "Резерв+" 1,5 мільйона військовозобов'язаних оновили свої дані. Додаток доступний не лише в Україні, а й у багатьох країнах світу. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Війна, 19.06.2024 20:59