Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

Опіки тіла й переломи кісток: в ОВА розповіли про стан постраждалих в Одесі

Російські терористи ввечері 23 лютого вдарили безпілотником по житловому будинку у Приморському районі Одеси, який в результаті загорівся. Внаслідок обстрілу загинув чоловік, його тіло виявили під завалами. Ще троє жінок постраждали, у них — численні травми.

Про це повідомив начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер у Telegram.

За його словами, троє поранених — у важкому стані. Жінка 1962 року народження отримала 70% опіків тіла та важкий опіковий шок. Її донька, 1993 року народження, також отримала важкий опік у 10% поверхні тіла та чисельні переломи кісток. 

Відомо, що постраждала й 72-річна жінка. Пенсіонерка пробула під завалами майже дві години, отримала термічні опіки 40% поверхні тіла та переломи кінцівок.

"Продовжується розбір завалів та деблокування тіла загиблого чоловіка", — повідомив Кіпер.

Зазначимо, що пожежу у житловому будинку вже загасили. Як заявила речниця Головного управління ДСНС в Одеській області Марина Аверіна у коментарі "Суспільному", площа пожежі склала 50 "квадратів".

Нагадаємо, що вночі 23 лютого рашисти також били безпілотниками по Одесі. Один із "шахедів" впав на цивільне підприємство в прибережній зоні міста. Внаслідок влучання спалахнула пожежа. З пошкодженої будівлі вдалось визволити охоронницю, вона не постраждала. Згодом стало відомо про трьох загиблих.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.02.2024 02:10