Фото: Instagram Джошуа

Паркер створив сенсацію у бою з Вайлдером, Джошуа "виніс" Валліна: найяскравіші моменти поєдинків

Колишній чемпіон світу за версією WBO Джозеф Паркер переміг в надважкій вазі Деонтея Вайлдера під час вечора боксу у Саудівській Аравії. У рамках боксерського шоу впевнену перемогу над шведом Отто Валліном здобув британець Ентоні Джошуа.

Вайлдер — Паркер: що відомо про бій

Джозеф Паркер з Нової Зеландії здобув перемогу одностайним рішенням суддів: 118:111, 118:110, 120:108.

Статистика ударів

Деонтей Вайлдер перед цим поєдинком у середньому викидав 36,3 удара за раунд, влучав 12,5. У цьому бою в середньому мав 17 ударів за раунд, по три влучних на трихвилинку.

Паркер завдав 29 влучних джебів — у Вайлдера точних силових було всього 26. Також Джозеф мав 41% точності силових влучань, Вайлдер — 19%.

Вже після бою Вайлдер прокоментував поразку від Джозефа Паркера.

"Це був трохи не мій день. І це через Джозефа, він виконав чудову роботу, уникаючи багатьох ударів. Сьогодні я не шукаю виправдань. Це був хороший бій, і ми рухаємося далі", — сказав він.

Бій Джошуа — Валлін

Колишній чемпіон у надважкій вазі Ентоні Джошуа переміг шведського боксера Отто Валліна. Після п'ятого раунду команда шведськогобоксера повідомила, що він не продовжуватиме бій.

Одразу після зупинки бою Ентоні Джошуа перехилився через канати та звернувся до свого колишнього кривдника Енді Руїса, сказавши йому: "Я повернувся, я повернувся".

Що кажуть букмекери про бій Усика та Ф'юрі

Букмекери миттєво відреагували на непереконливу перемогу Ф'юрі над Нганну та суттєво опустили показник на тріумф Усика в історичному бою. Аналітики й надалі вважають фаворитом майбутнього поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу з боксу в надважкій вазі володаря титулу за версією WBC Тайсона Ф'юрі. На його перемогу можна поставити з коефіцієнтом 1,53.

Про це свідчать котирування букмекерських контор. Згідно з ними, виграш чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO й IBF Олександра Усика оцінюють у 2,50. Нічия, як найменш вірогідний результат у боксі, має коефіцієнт 19,00.

На думку букмекерів, найімовірнішим результатом бою є перемога британця за очками — 2,30. Успіх Ф'юрі нокаутом оцінюється коефіцієнтом 4,55. Перемога Усика суддівським рішенням — 3,50. Достроковий тріумф українського боксера — 7,10.

Нагадаємо, що керівник промоутерської компанії Top Rank Боб Арум розповів про гонорари, які отримають за чемпіонський бій Олександр Усик і Тайсон Ф’юрі. Цього разу принцип розподілу грошей дещо інший, ніж за підсумками попередніх поєдинків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 24.12.2023 09:52