Фото: Instagram Усика

Усик уже втретє може вийти в ринг з британцем Джошуа: які події мають зійтися

На кону можливого бою між Ентоні Джошуа та Деонтеєм Вайлдером буде стояти статус обов’язкового претендента на титул WBC у надважкій вазі. Наразі цим поясом володіє Тайсон Ф’юрі, який 17 лютого має провести бій проти Олександра Усика.

Про це повідомив президент WBC Маурісіо Сулейман, пише Boxingscene.

"День розплати — безпрецедентна подія та чудовий турнір. Якщо Вайлдер і Джошуа зустрінуться, це буде фінальний бій між претендентом №1 за версією WBC Вайлдером і №2 Джошуа за обов’язкове претендентство. Ми почекаємо, щоб побачити, що станеться в суботу, але на цю мить немає нічого офіційного", — заявив Сулейман.

У якому випадку Усик знову поб'ється із Джошуа

Ентоні Джошуа 23 грудня проведе бій проти Отто Валліна, Деонтей Вайлдер — проти Джозефа Паркера. Британець та американець можуть провести два поєдинки після цього. Титулом WBC у надважкій вазі володіє Тайсон Ф’юрі, який 17 лютого має провести бій проти Олександра Усика.

Якщо Джошуа поб'є Валліна і Вайлдера, а Олександр Усик виявиться сильнішим за Тайсона Ф'юрі, то цілком імовірне проведення третього бою між британським та українським боксерами.

Що кажуть букмекери про бій Усика та Ф'юрі

Букмекери миттєво відреагували на непереконливу перемогу Ф'юрі над Нганну та суттєво опустили показник на тріумф Усика в історичному бою. Аналітики й надалі вважають фаворитом майбутнього поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу з боксу в надважкій вазі володаря титулу за версією WBC Тайсона Ф'юрі. На його перемогу можна поставити з коефіцієнтом 1,53.

Про це свідчать котирування букмекерських контор. Згідно з ними, виграш чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO й IBF Олександра Усика оцінюють у 2,50. Нічия, як найменш вірогідний результат у боксі, має коефіцієнт 19,00.

На думку букмекерів, найімовірнішим результатом бою є перемога британця за очками — 2,30. Успіх Ф'юрі нокаутом оцінюється коефіцієнтом 4,55. Перемога Усика суддівським рішенням — 3,50. Достроковий тріумф українського боксера — 7,10.

Нагадаємо, що керівник промоутерської компанії Top Rank Боб Арум розповів про гонорари, які отримають за чемпіонський бій Олександр Усик і Тайсон Ф’юрі. Цього разу принцип розподілу грошей дещо інший, ніж за підсумками попередніх поєдинків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 22.12.2023 14:15