Фото: "Атеш"

Партизани "Атеш" провели розвідку у штабі частини ПКС в Санкт-Петербурзі: яку інформацію вивідали

Партизани провели розвідку штабу військової частини повітряно-космічних сил у Санкт-Петербурзі. Вдалося вивідати важливу інформацію щодо офіцерського складу.

Про це повідомив партизанський рух "Атеш".

"Агенти "АТЕШ" зацікавилися цим об'єктом досить давно. ВЧ 26934 була пов'язана з військово-космічними силами, а також займалася діяльністю, пов'язаною з вертолітними підрозділами", — йдеться в повідомленні.

За словами партизанів, у ході розвідки було вивчено специфіку роботи підрозділу і штабу. До того ж в "Атеш" назвали точні координати військового об'єкта: 59.706401797986864, 30.37792226968436.

"Особливу увагу ми приділили офіцерському складу. Нам відомо на якому автомобілі ви пересуваєтеся, де проживаєте і за якими маршрутами ходите", — наголосили партизани.

Нагадаємо, раніше у тимчасово окупованому Криму партизани виявили радіорелейну станцію російських загарбників. Вона призначена для розгортання радіорелейних або кабельних ліній зв'язку, відгалуження каналів, для використання в якості радіовставки на пошкоджених або ремонтованих кабельних лініях зв'язку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.06.2024 14:42