Патрульні допомогли врятувати життя дівчинці

15 ЖОВТНЯ 2021 12:20

«Прошу допомоги. Намагаємось врятувати дівчину в Києві. Потрібен екіпаж в Запоріжжі для перевезення супроводжуючого з анатомічним матеріалом від нового корпусу лікарні швидкої та екстреної медичної допомоги на поле аеродрому «Запоріжжя» до борта літака, який полетить до Києва» — таке повідомлення отримали від лікарів поліцейські, йдеться на сайти Нацполіції. 

Зазнанчається, що на це повідомлення відгукнулося керівництво Департаменту патрульної поліції та оперативно організували роботу екіпажів у відстань Запоріжжя — Бориспіль — Київ.

Екіпаж патрульної поліції в Запорізькій області забезпечив терміновий супровід відповідальної особи з анатомічним матеріалом від лікарні швидкої та екстреної медичної допомоги на поле аеродрому «Запоріжжя». 

Життєво необхідний внутрішній орган вчасно потрапив на борт літака та направився в напрямку міжнародного аеропорту «Бориспіль» та вже скоро прибув на місце. Інспектори патрульної поліції Борисполя зустріли супроводжуючого та, не втрачаючи дорогоцінних хвилин, попрямували до Національного інституту хірургії та трансплантології імені О.О. Шалімова.

Лікарі вже з нетерпінням чекали на поліцейських аби врятувати ще одне життя. Працівники поліції, лікарі, авіаційники — усі, хто були залучені до цього процесу, проробили величезну роботу, щоб усе відбулося, щоб людина отримала другий шанс на життя.

Події, 15.10.2021 12:20