Петро Цигикал: Сучасний відділ це – ще один крок на шляху до посилення системи охорони кордону

18 ЛИСТОПАДА 2017 12:06

На Одещині сьогодні прикордонники разом із представниками місцевої влади Тарутинського району відкрили оновлений відділ  прикордонної служби «Малоярославець» Білгород-Дністровського загону. Про це написав в себе на сторінці у Facebook Голова Державної прикордонної служби України Петро Цигикал, передає  TrueUA.

«Це – ще один крок на шляху до вдосконалення та посилення системи охорони державного кордону», – наголосив Петро Цигикал.

Також він додав, що тільки на ділянці Білгород-Дністровського загону триває розбудова і реконструкція ще 6 таких лінійних підрозділів.

Крім того повідомляється, що в оновленому відділі облаштовано сучасний центр управління службою, учбові класи, місця для відпочинку персоналу та організації служби.

«Підрозділ укомплектований необхідною автомобільною та спеціальною технікою для якісної організації служби, – підкреслив очільник прикордонного відомства. – Велику роль у розбудові даного підрозділу відіграла допомога місцевих органів виконавчої влади – яскравий приклад патріотизму та державницької позиції».

Голова Держприкордонслужби також зазначив, що в перспективі оновленні підрозділи відкриються і на інших ділянках українсько-молдовського кордону.

«Шлях на побудову сучасного прикордонного відомства, яке б максимально ефективно виконувало свої обов’язки та відповідало суспільним запитам – незворотній», – наголосив Петро Цигикал.

Суспільство, 18.11.2017 12:06