Фото ілюстративне. Джерело: 73-й морський центр СпП ім кошового отамана Антіна Головатого / Facebook

На бойовому завданні героїчно загинули воїни 73-го морського центру спецоперацій, — ССО

Під час виконання бойового завдання у зіткненні з російськими загарбниками героїчно загинули воїни 73-го морського центру спеціальних операцій. 

Про це повідомили у прес-центрі Сил спеціальних операцій Збройних сил України.

"Забезпечуючи відхід основних сил групи після виконання спеціального завдання воїни прийняли свою останню битву назавжди залишившись у строю", — йдеться у повідомленні.

У Командуванні також зазначають, що героїчна та надскладна бойова робота підрозділів ССО на суші, на морі та в глибокому тилу противника — це щоденний внесок воїнів у перемогу над ворогом.

Раніше повідомлялося, що Сили спеціальних операцій ЗСУ знищили та зачистили спостережні пости російських окупантів на Півдні. Позиції уразили за допомогою тепловізійного безпілотника з системою скиду. Зокрема, оператори 73-го морського центру ССО під час розвідки виявили патрульний човен та пости росіян. Після вогневого ураження БпЛА бойова група ССО зачистила позиції.

Крім цього, оператори 73-го морського центру Сил спеціальних операцій ЗСУ знищили у Херсонській області командно-спостережний пост і склад з боєкомплектом російських окупантів. Російські втрати склали близько 12 військових, з яких 10 — вбито та двоє — поранено.

Нагадаємо, днями президент Володимир Зеленський повідомив, що у війні проти Російської Федерації загинула 31 тисяча українських військових. Водночас, за його словами, у країни-агресора втрати у кілька разів більші.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.02.2024 02:11