Фото: ДСНС України

Підтоплені будинки та дорога: на Закарпатті піднявся рівень ґрунтових вод

У Закарпатській області через сильні опади відбулося підняттям рівня ґрунтових вод, що призвело до підтоплення підвальних приміщень п'яти житлових будинків, торговельного центру та підстанції регіональної експлуатаційної служби (РЕС).

Про це повідомляє управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області.

Відомо, один житловий будинок підтопило в смт Дубове на Тячівщині, а решта підтоплень сталася в місті Рахів. Всього для відкачування води від ДСНС було залучено дев'ять рятувальників та три одиниці техніки. 

 на Закарпатті піднявся рівень ґрунтових вод

"Люди переживали, що вода пошкодить твердопаливні котли у підвалах і вони залишаться без опалення", йдеться у повідомленні.

Також через підняття води в річці Глибокий Потік Тячівського району стався підмив дороги місцевого значення (завдовжки орієнтовно 15-20 метрів) в селі Глибокий Потік, по вул. Центральна. Рятувальники зазначають, що рух транспорту на цій ділянці дороги можливий. 

 у Закарпатській області піднявся рівень ґрунтових вод

Всі фото: Головне управління ДСНС України у Закарпатській області

Нагадаємо, тиждень тому закарпатські рятувальники вчасно погасили пожежу, яка виникла в реформатському храмі в Новому Селі Берегівського району. Була загроза знищення вогнем історичної пам’ятки та важливої релігійної споруди.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 06.02.2024 13:24