Фото: Ален Делон. Джерело: скріншот з відео

Похорон Алена Делона: де й коли відбудеться з прощання актором

Церемонія прощання з відомим французьким актором Аленом Делоном відбудеться в суботу, 24 серпня, близько 17:00 у місті Душі, де він прожив майже півстоліття. Делон пішов з життя 18 серпня у віці 88 років.

Як повідомляє BFM TV, через чотири дні після смерті Алена Делона Франція готується попрощатися з однією зі своїх ікон кіно.

"Згідно з побажаннями актора, який не хотів проводити публічну церемонію на свою честь, його поховають близько 17:00 разом із його 35 собаками в каплиці, яку він сам побудував близько двадцяти років тому", — наголошує видання.

Зазначається, що, згідно з побажанням актора, на його похоронах будуть присутні дуже мало людей. За словами оточення актора, на церемонії прощання очікуються лише троє його дітей — Ентоні, Анушка і Ален-Фаб'єн — і близько сорока гостей, які є близькими та рідними Делона.

Водночас колишня супутниця Делона Хіромі Ролліна на захід поки не запрошена. Це пов'язують з конфліктом між нею та дітьми відомого француза. Жінку звинувачують в насильстві та домаганнях. Відомо, що торік у липні її вигнали з будинку Делона. Так, наближені до дітей Алена Делона особи уточнюють, що вони ні за яких обставин не хочуть її присутності на цих похоронах.

Так, попри той факт, що церемонія не буде публічною, колеги легенди кіно також хотіли б до неї долучитися. За даними видання, представники кінематографа влаштують окреме прощання з Делоном, яке пройде ближче до вересня. 

Нагадаємо, 13 липня у віці 53 років відійшла у вічність американська акторка Шеннен Догерті, яка зіграла головні ролі у популярних серіалах "Район Беверлі-Гіллз" та "Всі жінки — відьми" Шеннен Догерті. Жінка боролася з раком.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 22.08.2024 14:00