Фото: Шеннен Догерті. Джерело – People

Померла зірка серіалу "Район Беверлі-Гіллз" Шеннен Догерті

У суботу, 13 липня, у віці 53 років відійшла у вічність американська акторка Шеннен Догерті, яка зіграла головні ролі у популярних серіалах "Район Беверлі-Гіллз" та "Всі жінки — відьми" Шеннен Догерті. Жінка боролася з раком.

Про це повідомила 14 липня її публіцист Леслі Слоан у коментарі журналу People.

"З важким серцем я підтверджую смерть актриси Шеннен Доерті. У суботу, 13 липня, вона програла битву з раком після багатьох років боротьби із хворобою. Віддана дочка, сестра, тітка і подруга були оточені своїми близькими, а також її собакою Боуї. Сім'я просить забезпечити їм у цей час усамітнення, щоб вони могли сумувати у мирі", — сказала Слоан.

У зірки серіалу "Беверлі-Хіллз 90210" вперше діагностували рак грудей у ​​2015 році, а в листопаді 2023 року вона відверто розповіла про свій рак грудей четвертої стадії, який на той час поширився на кістки. Тоді вона заявила, що "не хоче вмирати".

"Я не перестала жити. Я не перестала любити. Я не перестала творити. Я не перестала сподіватися змінити речі на краще. Я просто не — я не закінчила", — сказала вона журналу People.

Після встановлення діагнозу у 2015 році актриса менш ніж через два роки у квітні 2017 року повідомила, що у неї настала ремісія, проте до 2019 року рак повернувся. Догерті публічно оголосила про свій діагноз метастатичного раку четвертої стадії 2020 року. Потім, у червні 2023 року, актриса поділилася тим, що рак поширився на її мозок та що їй зробили операцію.

Нагадаємо, у червні французька співачка й акторка Франсуаза Арді померла на 81-му році життя. Вона довгий час боролася із тяжкою хворобою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 15.07.2024 08:31