Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Поліцейські спіймали особу, яка знімала "приліт" ракети у Кривому Розі

У вівторок, 1 серпня, працівники поліції встановили особу, яка 31 липня знімала приліт російської ракети в Кривому Розі. 

Про це у Telegram повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

"Практично відразу це відео з’явилося в місцевому пабліку, а звідти за лічені хвилини поширилося у російських Telegram-каналах", — йдеться у повідомленні.

Клименко повідомив, що зібрані матеріали передані до Служби безпеки України для прийняття відповідного рішення. 

"Дякую фахівцям кримінального аналізу та поліції Дніпропетровщини за результативну роботу", — додав міністр.

Ракетний удар по Кривому Рогу 31 липня: що відомо

31 липня зранку у Кривому Розі пролунали вибухи. Росіяни випустили по місту дві ракети. У Міністерстві внутрішніх справ розповіли, що одна із них влучила у чотириповерхову будівлю навчального закладу, а інша — у багатоповерхівку. 

У Повітряних силах зазначили, що окупанти, ймовірно, використали для удару по Кривому Розі балістичне озброєння. Водночас наголосили, що тип ракет, якими завдають удари окупанти по території України, можна визначити остаточно лише тоді, коли будуть знайдені уламки. Тоді спеціалісти по двигунах встановлюють тип боєприпасу.

Нагадаємо, у Кривому Розі на Дніпропетровщині, внаслідок ракетного удару, який росіяни завдали зранку 31 липня загинула мама зі своєю неповнолітньою донькою. Матері було 45 років, а дівчинці — усього десять. Родичка загиблих розповіла, що вони мешкали на восьмому поверсі знищеного російською ракетою будинку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.08.2023 14:55