Фото: Дніпропетровська ОВА

Унаслідок обстрілу в Кривому Розі загинула мама та донька: дівчинці було 10 років

У Кривому Розі на Дніпропетровщині внаслідок ракетного удару, який росіяни завдали зранку 31 липня, загинули мама й неповнолітня донька.

Про це повідомило місцеве видання "Свої".

Зазначається, що жінку звали Наталія, а її неповнолітню доньку — Даша. Матері було 45 років, а дівчинці — усього 10. Родичка загиблих розповіла, що вони мешкали на восьмому поверсі знищеного російською ракетою будинку. 

"Наталя і Даша. Мама і донька. Сьогодні їх вбила Росія", — пише видання.

Ракетний обстріл Кривого Рогу 31 липня: що відомо

31 липня зранку у Кривому Розі пролунали вибухи. Росіяни випустили по місту дві ракети. У Міністерстві внутрішніх справ розповіли, що одна із них влучила у чотириповерхову будівлю навчального закладу, а інша — у багатоповерхівку на чотири під’їзди. У будинку відбулося руйнування з четвертого по дев'яті поверхи у межах першого під'їзду, з послідуючим загоранням квартири на рівні четвертого поверху на площі близько 70 м кв. Відомо про понад шість десятків поранених та п'ятьох загиблих. 

У Повітряних силах зазначили, що окупанти, ймовірно, використали для удару по Кривому Розі балістичне озброєння. Водночас наголосили, що тип ракет, якими завдають удари окупанти по території України, можна визначити остаточно лише тоді, коли будуть знайдені уламки. Тоді спеціалісти по двигунах встановлюють тип боєприпасу.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський відреагував на ранкові удари по мирних містах. Він опублікував відео із наслідками атак рашистів по цивільних обʼєктах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.07.2023 17:19