Поліцейські затримали чоловіка, який викрав сейф зі зброєю

27 ЛИСТОПАДА 2017 11:47

Зловмисник зламав замок і двічі повертався до чужого гаража, аби вивести все майно. Спочатку перевозив викрадене на велосипеді, потім взяв із дому тачку, передає TrueUA.

На сайті Нацполіції Києва зазначається, що до поліції звернувся місцевий мешканець із повідомленням про те, що невідомі вночі зламали замок на підсобному приміщенні, яке він використовував як гараж і сарай одночасно. Крім інструментів та гумового човна, киянин зберігав там у спеціальному сейфі зареєстровану гвинтівку із патронами. Крадій виніс усе.

«Правоохоронці знайшли камери відеоспостереження, які зафіксували дії зловмисників: двоє чоловіків двічі вивозили речі на велосипеді, а згодом повернулися із тачкою і забрали те, що залишилося», – йдеться у повідомлені.

Начальник відділу Святошинського управління поліції Василь Процун розповів: «Ми долучили до перегляду записів камер відеоспостереження потерпілого. І хоча на відео не можливо було розгледіти обличчя злодіїв, їх фігури та двоколісний транспорт запам’ятали і правоохоронці, і власник гаражу. Згодом саме він впізнав на вулиці цей велосипед і відразу зателефонував дільничному офіцеру поліції. Таким чином ми встановили підозрюваного – раніше судимого за крадіжки та грабежі киянина».

Під час огляду приватного будинку, де мешкав водій двоколісного, поліцейські вилучили викрадені речі.

Події, 27.11.2017 11:47