Поліція виявила у лісосмузі трупи двох чоловіків кавказької зовнішності

02 ГРУДНЯ 2017 11:05

Поліція Києва встановлює обставини смерті двох чоловіків. Подія сталася у Святошинському районі: мертвих чоловіків у лісосмузі помітив перехожий, повідомляє TrueUA.

На сайті Нацполіції Києва зазначається, що надійшло повідомлення про те, що в лісосмузі чоловік побачив двох мертвих молодиків. На виклик відразу виїхали слідчо-оперативна група та співробітники карного розшуку.

«Поліцейські виявили мертвими двох молодих чоловіків (20-25 років) кавказької зовнішності. Судово-медичний експерт не виявив на тілі померлих явних слідів насильницької смерті, однак, зважаючи на те, що на тілах видно гнилісні зміни, остаточна причина буде встановлена лише після проведення судмедекспертизи», – йдеться у повідомлені.

Також зазначається, що жодних документів, мобільних телефонів або речей, які б допомогли з’ясувати персональні дані померлих, правоохоронці не виявили. При цьому вони не схожі на безхатьків. Проводяться необхідні оперативно-розшукові заходи та слідчі дії для встановлення їх осіб та причин смерті молодих людей.

Події, 02.12.2017 11:05