Поліція затримала аферистів, які незаконно привласнювали квартири

28 ЛИСТОПАДА 2017 16:57

Зловмисники за підробленими документами несанкціоновано втручалися у державний реєстр, знімали накладені арешти на квартири, які в подальшому перепродавали. Вже доведено, що на рахунку шахраїв 35 фактів, пов'язаних із нерухомим майном, повідомляє TrueUA.

На сайті Нацполіції Києва зазначається, що головний фігурант - 38-річний киянин, який притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, пов'язані з шахрайствами у сфері нерухомого майна.  Його 42-річний співучасник - уродженець Луганщини.  Він виконував роль власників нерухомості, яку продавав за підробленими документами.

Вчора зловмисники знову намагалися продати чужі квадратні метри добросовісним покупцям.

Начальник Головного управління Національної поліції у м. Києві Андрій Крищенко: «Встановлено, що фігуранти незаконно втрутилися у державний реєстр нерухомого майна, після чого зняли арешти з двох квартир, розташованих на вулиці Здолбунівській та Героїв Дніпра. Шахраї планували продати це житло та заволодіти коштами в особливо великих розмірах».

- На місці затримання у підозрюваних вилучили телефони, гроші, ключі від квартир та підроблені документи на об'єкти нерухомості, - зазначив Андрій Крищенко.

Події, 28.11.2017 16:57