Поліція затримала двох наркодилерів, один з яких – колишній працівник правоохоронних органів

26 ЖОВТНЯ 2017 12:33

Співробітники Управління протидії наркозлочинності обласної поліції провели низку оперативних комбінацій і затримали двох жителів міста Бориспіль, які зберігали вдома готове до реалізації наркозілля «канабісу». Один із підозрюваних - колишній працівник правоохоронних органів, інформує TrueUA.

Начальник поліції Київщини Дмитрий Ценов повідомив, що оперативно задокументувати злочинну діяльність наркоділків допомогли громадяни. Вони повідомили інформацію на гарячу лінію Управління протидії наркозлочинності - (063) 801-90-80 та на спецлінію «102».

«Під час санкціонованого обшуку в домоволодінні 37-річного безробітного - колишнього правоохоронця, оперативники виявили: 4 картонні коробки з майже 16-ти кг сухої подрібненої наркотичної речовини. Крім того, оперативники вилучили 150 різнокаліберних набоїв, бойову гранату «РГУ» та полімерний пакет із тротилом», – повідомляється на сайті НПУ.

Також зазначається, що у іншого 34-річного безробітного поліцейські виявили 2,5 кг «канабісу» та 1 г психотропної речовини «амфетамін».

Обидва чоловіки зберігали наркотики для подальшого збуту. На даний час поліцейські встановлюють їхню клієнтську базу та осіб, з якими вони могли мати «бізнес-контакти».

Події, 26.10.2017 12:33