Поліція затримала крадія, який чинив злісну непокору

13 ЛИСТОПАДА 2017 11:30

У Києві, на вулиці Вадима Гетьмана невідомий скоїв крадіжку з магазину. Вже за 5 хвилин на місці працював екіпаж поліції. Патрульні зупинили ймовірного крадія поряд з магазином. У нього під час поверхневої перевірки виявили поцуплені з кіоску запальнички та сигарети. Пояснити інспекторам, що саме він робив у магазині, чоловік не зміг. Натомість він почав втікати від патрульних. По це повідомляє TrueUA з посиланням на сторінку патрульної поліції України у Facebook.

«Громадянин не реагував на жодні попередження поліцейських зупинитися. Утікаючи, він грубо порушував ПДР: перебіг 6 смуг проїжджої частини у невстановленому місці. Потім чоловік піднявся на Індустріальний міст (вулиця Борщагівська) й намагався перелізти через огорожу швидкісного трамвая. У цей момент патрульні наздогнали правопорушника», – йдеться у повідомлені.

Також зазначається, що під час затримання громадянин чинив злісну непокору — кидався на інспекторів з кулаками, провокуючи бійку, та хапав їх за формений одяг.

«Поліцейські чоловіка все ж затримали, застосувавши до нього спецзасіб кайданки. Потому патрульні склали на затриманого адміністративний протокол за ст. 185 (Злісна непокора законній вимозі працівника поліції) та доставили його до відділу поліції.

В обставинах справи тепер розбиратимуться слідчі», – резюмували у прес-службі патрульної поліції.

Події, 13.11.2017 11:30