Поліція затримала в аеропорту іноземця, який 3 роки переховувався

14 ЛИСТОПАДА 2017 13:06

У столичному аеропорту поліція затримала іноземця, який перебував у державному розшуку та три роки ухилявся від виконання рішення суду, повідомляє TrueUA.

«Працівники відділу поліції в аеропорту «Київ» помітили чоловіка, який у приміщенні терміналу поводився підозріло і помітно нервував. При перевірці документів правоохоронці з’ясували, що чоловіка розшукує Дніпровське управління поліції за невиконання рішення суду», – йдеться у повідомлені відділу комунікації поліції Києва.

Також повідомляється, що у 2010 році зловмисника затримували за скоєння злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Судовим рішенням у 2014 році чоловіка було засуджено до трьох років позбавлення волі із іспитовим строком на два роки. Однак через півроку чоловік почав переховуватися від правоохоронних органів.

«Нещодавно засуджений спробував покинути межі країни. І у цей момент його зупинили працівники поліції в аеропорту та передали колегам із Дніпровського району, які відразу доставили затриманого до суду. Після розгляду документів затримання суд вирішив відпустити чоловіка під особисте зобов’язання, а матеріали скерував виконавчій службі», – наголосили у відділі комунікації поліції Києва.

Події, 14.11.2017 13:06