Понад 12 тис пачок сигарет вилучили правоохоронці на Буковині

18 ЛИПНЯ 2017 12:50

На Буковині в ході обшуку в рамках провадження щодо підпільного виробництва контрафактних тютюнових виробів з метою їх подальшого збуту вилучено понад 12 тис пачок сигарет.

Про повідомляє управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

«Прокуратурою Чернівецької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом придбання та зберігання з метою збуту марок акцизного податку, а також незаконного виготовлення з метою збуту підакцизних товарів, за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 199, ч. 2 ст. 204 Кримінального кодексу України.», – йдеться у повідомлені.

Також зазначається, що у ході проведення досудового розслідування отримано 24 ухвали суду на проведення обшуків як за місцем виробництва контрафактних тютюнових виробів, так і за місцем проживання фігурантів, їх транспортних засобів та місць зберігання виготовленої продукції. У результаті їх проведення виявлено та вилучається: лінія для виготовлення тютюнових виробів, 25 ящиків (12500 пачок) контрафактних сигарет марки «Astru» (виробник Молдова), пусті пачки для сигарет, тютюн та папір для їх виготовлення.  

Події, 18.07.2017 12:50
Зображення